O blogu

Ovaj blog je nastao i nastaje s idejom da što većem broju ljudi približim i olakšam dostupnost informacija o mjestu Velika. Pokušati ću da blog bude ažuriran što redovnije (dokle ću izdržati, tko zna) i s što više korisnih podataka. Prvenstveni cilj je napraviti kolekciju do sada objavljenih znanstvenih, stručnih i drugih radova, te novinarskih članaka koji se na bilo koji način dotiču Velike. Također ću pokušati posložiti velički vremeplov, s događajima od prvog spomena Velike pa do danas. Nadam se da ću u tome uspjeti, a svaka pomoć je dobro došla. Naravno, biti će i aktualnih tema…

I da ne bi bilo nedoumice tko je odgovoran za blog i za ono što piše na njemu (s komentarima drugih nemam veze)… to sam ja, imenom i prezimenom Drago Štokić, a za kontakt preporučujem drago.stokic(@)gmail.com.

…par crtica o meni:

Završio sam Gimanziju u Požegi, opći smjer, a diplomirao sam na Ekonomskom fakultetu, smjer Marketing Managament. Na Coursera.org sam završio MOOC tečaj “The Holocaust – An Introduction (II): The Final Solution!”.

Trenutno sa obitelji živim i radim u Njemačkoj.

Link na moje radove na Academia.edu

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s